Begeleiding

Hoe vind je jouw unieke manier om datgene waar je mee worstelt aan te pakken?
Door er niet over na te denken maar te voelen wat resoneert met jou: wanneer je het onderstaande leest, wanneer maakt er dan iets in je hart of buik een sprongetje van blijdschap of herkenning?

Hoe vind je juiste aanpak als je door de bomen het bos niet meer ziet?

Je wilt datgene waar je mee worstelt aanpakken en surft over het internet maar raakt verzeild in een enorm aanbod van alle mogelijke therapieën, workshops en trainingen. Iedereen lijkt een ander antwoord te hebben op jouw vraag.

Maar wat is het geval?
Wanneer een ander echt naar je luistert, vind je het antwoord op je vragen vanzelf.

Wanneer je wilt dat ik een luisterend oor voor je ben dan ben je welkom voor een gratis consult van een half uur.

Hoe inzicht door middel van een familie opstelling je bevrijdt van een last die de jouwe niet is

Soms lijkt het leven een grammofoonplaat met een kras: dezelfde pijnlijke dingen in bijvoorbeeld je werk, je relaties, je gezondheid, je stemming of verslaving herhalen zich keer op keer.

Dan is hoogstwaarschijnlijk een (meestal onbewuste) verstrikking binnen je familie-systeem daar de oorzaak van.

Ik kan je helpen inzicht te krijgen in deze verstrikkingen en een helende beweging in gang te zetten in jouw familie systeem door middel van een familieopstelling.

Een eetprobleem is niet het eigenlijke probleem waar het om gaat

Waarschijnlijk heb je al heel veel geprobeerd om uit je eetprobleem te komen, waaronder lijnen. Waarom helpt lijnen niet?

Omdat met lijnen de focus nog meer op eten komt te liggen, terwijl het eetprobleem alleen maar een symptoom is van een honger naar vervulling. En omdat door het lijnen je nog verder af komt te staan van een liefdevolle verbinding met je lichaam.

Ik kan je begeleiden op een weg uit je eetprobleem die wel werkt. Ik doe dat vanuit mijn ervaringsdeskundigheid (ik heb zelf in het verleden zowel anorexia en boulimia gehad en ook aan over-eten geleden) en vanuit mijn ervaring als arts.

Bij een depressie sta je niet voor niets op de rem

Staat alles in je leven op de rem en voel je geen verbinding meer met jezelf en met je omgeving?

Je staat niet voor niets op de rem: iets in jou schreeuwt om gezien en gevoeld te worden, voordat je leven weer kan stromen.

Nadat ik uit mijn depressies kwam heb ik het boek 'Depressie, een Opstap naar Geluk' geschreven en heb ik een begeleidingstraject ontwikkeld dat je kan helpen om uit je depressie te komen.

Het onderbewustzijn draagt de sleutel voor genezing van chronische ziekten of verslavingen

Worstel je al langere tijd met iets wat maar niet overgaat, zoals pijn, een chronische ziekte, jeuk, vermoeidheid of een verslaving?

Wanneer je er bewust iets aan had kunnen doen, dan had je het allang gedaan. De diepere oorzaak van je probleem zit echter in je onderbewustzijn. Daar zit ook je wijsheid.

Met zelf-hypnose kun je toegang krijgen tot dit onderbewustzijn en van daaruit heling tot stand brengen. Ik kan je bij dit zelf-hypnose proces begeleiden.

Heb je vragen naar aanleiding van het bovenstaande? Voel je dan vrij deze te stellen via het contactformulier.

Wanneer je bij Facebook aangesloten bent, laat je dan inspireren door het volgen van mijn dagelijkse posts op de pagina JoyinMeditation

Daarnaast zijn er mijn Facebook pagina's: Voorbij eetproblemen, Depressie voorbij, Familieopstellingen Modita van Zummeren en Japans Therapeutische Gezichtsmassage.

Osho: "Begin vanaf dit moment jezelf als oorzaak te zien van je leven en van jouw wereld. Dit is de betekenis van zoeker zijn: volledige verantwoordelijkheid voor je zijn nemen."