Herken je je in de onderstaande situaties van uit verbinding zijn met jezelf?

Je bent heel druk in je hoofd. Je streeft naar stilte van binnen en verbonden zijn met jezelf, maar je lijdt onder de vele prikkels en de gejaagdheid van alles om je heen.

Je mist bezieling. Je houdt van een leven met passie, waarbij je je flow volgt. Maar je ervaart een leegte en het voelt alsof dingen een sleur zijn geworden.

Je bent uitgeput. Je hebt je volledig aan je werk gewijd en hebt er alles voor opzij gezet. En nu ben je ineens op - je energie, je geduld met anderen en je vermogen om te slapen zijn verdwenen. De tank is leeg.

Je vervalt steeds in hetzelfde negatieve patroon met iemand van wie je houdt. Je houdt van je partner, je kind, je vader, je moeder, je broer, je zus. Maar desondanks verval je steeds in een destructief patroon in relatie met hen.

Je bent somber en voelt je leeg. Je streeft naar een leven dat zinvol is en vol bezieling. Maar me mist de toegang daartoe. Je schaamt je daarvoor. Ogenschijnlijk heb je alles en toch lijkt alles zinloos.

Je hebt geen controle over je eetpatroon. Alles in je hoofd draait om eten: "Heb ik teveel gegeten of kondigt de volgende eetbui zich al aan? Hoe zal ik mijn gewicht weer naar beneden brengen? Vasten? Nog meer sporten?" Je hebt geen energie meer voor andere dingen en je vermijdt contacten. Je voelt je wanhopig en eenzaam.

Je leven heeft een grote wending genomen. Je bent verloren wat je een hele tijd een gevoel van veiligheid en balans heeft gegeven (je partner, een geliefd familielid, je werk, je gezondheid) en je wankelt op je grondvesten. Je voelt een leegte en zoekt naar een nieuwe vervulling in je leven.

Je slaapt slecht. Vroeger deed je het licht uit en sliep je bijna nog voordat je hoofd het kussen had aangeraakt. Maar de laatste tijd word je al zenuwachtig als je eraan denkt om naar bed te gaan, want je weet al dat je weer uren in je bed zult liggen woelen zonder in slaap te kunnen vallen.

Mijn aanpak, waarbij ik actieve meditaties, familie opstellingen en persoonlijke begeleiding combineer heeft veel mensen geholpen om beter contact te krijgen met zichzelf en hun levensstroom te (her)vinden.

Ik kan je het best begeleiden wanneer:

Herken je je in het bovenstaande?

Als dat zo is, dan ga ik ervan uit dat ik je kan helpen verbinding te maken met jezelf en van daaruit uit te reiken naar de wereld om je heen. Ik help je het volle leven aan te boren, dat al in jou aanwezig is; je bent ermee geboren.

Ben je er klaar voor deze reis naar jezelf nu al aan te gaan?

Schrijf dan in voor een gratis consult.

Ben je nieuwsgierig naar hoe ik je kan helpen met het verdiepen van de verbinding met jezelf?

Lees hier meer over mijn werkwijze.