OSHO® Dynamische Meditatie

Deze meditatie doorbreekt blokkades, bevrijdt je van spanningen en geeft je je vitaliteit terug. Alleen na expressie van alles wat er in je leeft kun je echte stilte in jezelf ervaren.


minder onrust

depressie verdwijnt

minder angst

meer energie

Meditatie Weekend of Midweek in Stilte

In een Meditatie Weekend zal je de stilte in jezelf weer gaan ervaren door het alleen zijn met jezelf te zijn en door het ontladen van je emoties in de ochtendmeditatie. Elke dag doen we vier meditaties van een uur samen. Tussendoor ben je uren in de natuur, waarbij je ondersteund wordt door teksten van Osho.


minder gedachten

contact met je lichaam

goed slapen

meer genieten

Meditatie Cursussen

De meditatie cursus bestaat uit acht maandag avonden, waarbij we elke avond twee Osho meditaties doen: een korte meditatie van een half uur en na de theepauze een meditatie van een uur. De korte meditatie wordt de dagelijkse oefening voor elke dag van de komend week: een paar minuten per dag. Zo integreren we meditatie in ons dagelijks leven.


minder gedachten

contact met je lichaam

goed slapen

meer genieten

OSHO® Mystic Rose

De OSHO® Mystic Rose bestaat uit 1 week 3 uur per dag lachen, 1 week 3 uur per dag huilen en 1 week 3 uur per dag in stilte gadeslaan. De Mystic Rose avonden zijn een miniatuurtje hiervan; 35 minuten lachen, 35 min huilen en 35 min stilte op 1 avond. Het lachen doorbreekt alles wat onze extase verhindert. Het huilen bevrijdt je van alle ongehuilde tranen. Daarna ben je zo schoon dat je moeiteloos gade kunt slaan wat IS, en de roos van jouw zijn bloeit open in je hart.


depressie verdwijnt

meer levendigheid

verlichting van pijn

intenser leven

OSHO® Born Again

De OSHO® Born Again is een proces van 7 achtereenvolgende avonden, 2 uur per avond:
In het eerste uur ga je je kindertijd binnen en doe je, wat je altijd wilde doen. In het tweede uur zit je een uur stil, als een kind, ontspannen, en slaat alles gade wat er in je gaande is.
Je verbindt je weer met je innerlijke kind, dat de motor is van je leven en van je creativiteit. Het kind is altijd in het Nu, in een toestand van meditatie. Door dit proces zal je meditatie gemakkelijker worden.


het leven wordt een spel

meer creativiteit

onbezorgdheid

stilte in jezelf

OSHO® Praten met je Lichaam-Mind

Als je bewust iets aan je symptoom/klacht had kunnen doen, dan had je het al lang gedaan. De oorzaak van de meeste van onze klachten bevindt zich echter meestal in het onderbewuste.
Je kunt het onderbewustzijn bereiken door middel van dit proces van zelfhypnose. Het is een proces van vriendschap sluiten met je lichaam. Van daaruit vindt heling plaats.


genezing van symptomen

vriendschap met jezelf

begrijpen van ziekte

gezondheid van binnenuit

Lachmeditatie voor Groepen

Wanneer je lacht, verdwijnen je gedachten. Je stroomt met het bestaan en bent vrij.Na het lachen zul je zulk een diepe stilte ervaren.
De lachmeditatie wordt voorafgegaan door een vrolijke soefi dans: als je danst en lacht tegelijk kun je niet denken. Dan ben je in meditatie. In deze dans heb je een leuk echt contact met de mensen van de groep.


bevrijding

levendigheid

diepere stilte

verbondenheid in vreugde