Wat is je verlangen?

Ik bied begeleiding aan bij persoonlijke problemen op gebied van relaties, chronische ziekten, werk, zingeving, depressie en eetproblemen.

Meditatie is daarbij een wezenlijk onderdeel. Je kunt de Osho® Dynamische Meditatie doen of een meditatiecursus volgen.

Daarnaast ben je welkom voor een Japans Therapeutische Gezichtsmassage, die je diepe ontspanning geeft en verbinding met jezelf.

Persoonlijke begeleiding

Een probleem is een uitnodiging tot persoonlijke groei. De reis die je maakt in jezelf is daarbij nog kostbaarder dan het doel dat je voor ogen hebt.

Meditatie

Actieve Osho Meditaties geven je de mogelijkheid om eerst je drukke hoofd te ontladen, zodat je daarna gemakkelijker bij je innerlijke rust kunt komen.

Hoe inzicht door middel van een familie opstelling je bevrijdt van een last die de jouwe niet is

Soms lijkt het leven een grammofoonplaat met een kras: dezelfde pijnlijke dingen in bijvoorbeeld je werk, je relaties, je gezondheid, je stemming of verslaving herhalen zich keer op keer.

Dan is hoogstwaarschijnlijk een (meestal onbewuste) verstrikking binnen je familie-systeem daar de oorzaak van.

Ik kan je helpen inzicht te krijgen in deze verstrikkingen en een helende beweging in gang te zetten in jouw familie systeem door middel van een familieopstelling.

Diepe Ontspanning

Zowel de Japans Therapeutische Gezichtsmassage als Meditatie geven je een diepe ontspanning, waarin je weer kunt voelen wie je in wezen bent.

Wil je op de hoogte blijven van wat ik aanbied?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang de inspiratiebundel 'Wat draagt bij aan Geluk?'

en volg mijn dagelijkse posts op de facebook pagina JoyinMeditation.